PerSalmi.NET

Swedish .Net software developer...
# Thursday den 1 July 2004

Här i Amsterdam slår Microsoft på stora trumman för senaste tillskottet i Visual Studio familjen, nämligen Express Edition. Express serien består av nedbantade versioner av Visual Studio 2005, uppdelade efter språk och i viss mån användningsområde. Det finns versioner för C#, Visual Basic, C++, J# samt ersättaren till dagens fria desktopversion av SQL Server. Dessutom en intressant cross-over grej, Visual Studio Web Dev 2005 Express, en miljö optimerad för att bygga ASP.Net websiter. Kolla på https://msdn.microsoft.com/express/ om du är intresserad!

MSDN prenumeranter kommer enligt folket här nere att hitta Beta 1 av VS.Net 2005 Architect Edition på Subscriber Downloads inom några dagar. Frågan är hur man ska stå ut med att jobba i VS.Net 2003 ända tills den nya släpps på riktigt, man blir ju snabbt sugen på att utnyttja nya funktioner...

Om Microsoft slår på stora trumman så har de fått TechEd deltagarna att slå på lilla trumman... Alla deltagare försågs med sydafrikanska trummor och fick en grundläggande trum-kurs under en halvtimme. Ny och gammal komunikationsteknik som möts...

En viss övning i stadsorientering och Amsterdams kollektivtrafik bjöds vi också på av svenska Microsoft. Det var inte helt enkelt att hitta välkomstmottagningen på måndagskvällen.

 

Comments are closed.
Blog & Contact
Per Salmi
Per Salmi
Min LinkedIn Profil

Jag arbetar på Combitech AB i Linköping med konsultuppdrag och utbildning inom Microsoft .NET området. Kontakta mig gärna om ni har frågor, behov av konsulttjänster eller är intresserade av utbildning inom .NET.

Copyright © 2021 Per Salmi

Bloggmotor: newtelligence dasBlog 2.3.12105.0

Sign In
Statistics
Total Posts: 73
This Year: 0
This Month: 0
This Week: 0
Comments: 0

Datorer
All Content Copyright © 2021, Per Salmi